Najpierw należy rozmiksować czosnek – żeby powstała odpowiednia i gęsta mieszanka. Można go rozmiksować albo rozmiażdżyć. Potem dodamy miód i ocet jabłkowy. Całą mieszankę rozmiksujemy. Gotową mieszankę włożymy do szklanego pojemnika. Zostawimy w lodówce przez 5 dni i potem możemy ją zacząć używać!
Dawkowanie: Do szklanki z wodą damy 2 małe łyżeczki czosnkowego syropu, potem, zaraz po obudzeniu od razu to wypijemy. Nie musimy czekać do chwili, kiedy zachorujemy, możemy go używać od razu. Domowy czosnkowy syrop to świetny sposób, jak zapobiec grypie i utrzymać sobie optymalny stan zdrowia. Wszystkie składniki już prawdopodobnie masz. Mam nadzieję, że dane lekarstwo pomoże Ci, ewentualnie nie zapomnij subskrybować go na facebooku. Dziękujemy.
Kontynuuj czytanie artykułu na następnej stronie